Tipy na výlet do regionu Pálava a Lednicko-valtický areál

Přírodní krásy a kvalita vína vám vezmou dech. K tomu vodní element, starobylá města, vinice a zámek na každém kroku. Na malé ploše, zato ve světovém formátu. Takové místo nemohlo uniknout pozornosti UNESCO. Poznejte divokou přírodu i nejrozsáhlejší komponovanou krajinu světa.

co tu zažít

tip na 17 výletů
seřadit podle
  • oblíbenosti
  • názvu
  • časové náročnosti
  • délky v km
  • převýšení

Typ výletu

Kulinární výlet po Modrých horách za rozhlednami

Plánujete víkendový výlet na jižní Moravě, ale na přeplněnou Pálavu se vám nechce? Něco bychom pro vás měli. Jak dobře znáte okolí Modrých hor? Oblast je vyhlášená skvělým vínem – a podle nás je bohatá i na gastro zážitky. Jako nášup přihazujeme porci rozhleden a vyhlídek!

prohlédnout

Vypečený gastro výlet po Lednicko-valticku

Udělat si zas jednou výlet do Lednicko-valtického areálu? Jenže oba zámky s rozsáhlými parky jste viděli už několikrát... Dobrá. Znáte ale drobné zámečky a letohrádky ukryté v lesích a mezi rybníky? A ochutnali jste to nej z místní gastronomie?

prohlédnout

Vypečený výlet za lednickými letohrádky

Zámek s rozsáhlým parkem jste viděli už tolikrát... Pojďte objevit něco nového! Lednicko-valtický areál je plný dalších architektonických pokladů menšího rázu. Přidejte gastro zastavení, která vyjížďku dokonale dochutí.

prohlédnout

Modrými Horami k rozhlednám a za dobrotami

Že neznáte Modré Hory? Oblast je vyhlášená skvělým vínem a svěží gastronomií. Jako nášup přihazujeme porci rozhleden a vyhlídek!

prohlédnout

Valtická procházka se špetkou Rakouska

Malebné Valtice nabízí mnohem víc, než se na první pohled zdá. Pěkných gastro podniků tu vyrostlo jako hub po dešti. Spojte jejich návštěvu s procházkou ke kolonádě na Reistně, je to výlet jako lusk!

prohlédnout

Na kole krajem vína

Chystáte se na výlet do Mikulova, ale toužíte zamířit mimo davy? Krajina kolem města má rozhodně co nabídnout. Netradiční suvenýry jako bonus!

prohlédnout