Přibližně 30. vinařů nabídne návštěvníkům svá vína na 30-ti stanovištích k volné degustaci bude možné ochutnat více jak 400 vzorků
Malá vinařství, ale i velké vinařské firmy představí svá nejlepší vína, které je možné vrámci degustace ochutnat, případně si koupit celé láhve. Občerstvení zajištěno.
Našli jsme další akce, které by se vám mohly líbit.
Mrkněte na ně.
tip na 12 akcí
"Panoptikum recyklovaných zvířat a snů barona Haase" je celý název výstavy, která se usídlí na hradě Bítov od začátku června až do konce října 2025.
Hned první prosincový víkend se na hradě Bítov uskuteční tradiční Vánoční prohlídky.
Vyhlášená rodinná restaurace U Tesařů v centru Bítova pořádá v průběhu celého roku řadu speciálních gurmánských akcí, které jsou vždy doplněny také orosenou produkcí ze sousedního "sesterského" Hasičského pivovaru Bítov.
Vyhlášená rodinná restaurace U Tesařů v centru Bítova pořádá v průběhu celého roku řadu speciálních gurmánských akcí, které jsou vždy doplněny také orosenou produkcí ze sousedního "sesterského" Hasičského pivovaru Bítov. V prosinci se těšte na tradiční speciality ze zvěřiny, které budou v nabídce po celý víkend.
Každoročně vybírá Národní památkový ústav speciální téma, které propojuje desítky památkových objektů napříč celou Českou republikou.
Přelom října a listopadu bude na zámku Uherčice patřit tradiční lovecké tématice spojené se svátkem sv. Huberta, patrona všech myslivců a lovců.
Kdo se chce tak trochu bát, může vyrazit první listopadovou sobotu do Vranova nad Dyjí.
Oslava svátku sv. Martina bývá spojována nejen s ochutnávkami mladých vín nového ročníku a s husí gastronomií, ale i s tradičními tanečními zábavami s živou hudbou.
SDH Vranov nad Dyjí ve spolupráci se Státním zámkem ve Vranově nad Dyjí pořádají Světýlkové putování
Penzion Benátky 214 zve na speciální pětichodové degustační menu připravené Tomášem Černým, šéfkuchařem z vyhlášené pražské restaurace Dejvická 34.
Benátky 214 – nově zrekonstruovaný historický objekt pod ikonickým barokním zámkem ve Vranově nad Dyjí – zve na speciální tematické menu připravené zdejším šéfkuchařem speciálně u příležitosti svátku sv. Martina.