Přijměte pozvání do Bukovanského mlýna na gastronomický víkend
Již od čtvrtku můžete ochutnat v Mlynářské restauraci výběr tradičních i méně tradičních zvěřinových specialit, které lahodí nejen oku, ale především chuti. V sobotu k poslechu zdarma hraje harmonikář. Obsluha vám ke každému pokrmu nabídne vhodnou variantu moravského vína z naší vinotéky.
Našli jsme další akce, které by se vám mohly líbit.
Mrkněte na ně.
tip na 12 akcí
Každoročně vybírá Národní památkový ústav speciální téma, které propojuje desítky památkových objektů napříč celou Českou republikou.
Přelom října a listopadu bude na zámku Uherčice patřit tradiční lovecké tématice spojené se svátkem sv. Huberta, patrona všech myslivců a lovců.
"Panoptikum recyklovaných zvířat a snů barona Haase" je celý název výstavy, která se usídlí na hradě Bítov od začátku června až do konce října 2025.
Hned první prosincový víkend se na hradě Bítov uskuteční tradiční Vánoční prohlídky.
Vyhlášená rodinná Restaurace U Tesařů v centru Bítova pořádá v průběhu celého roku řadu speciálních gurmánských akcí, které jsou vždy doplněny také orosenou produkcí ze sousedního "sesterského" Hasičského pivovaru Bítov.
V listopadu se těšte na Husí speciality, které kromě řemeslného piva Tesák doplňuje i mladé víno z Vinařství Líbal.
Vyhlášená rodinná restaurace U Tesařů v centru Bítova pořádá v průběhu celého roku řadu speciálních gurmánských akcí, které jsou vždy doplněny také orosenou produkcí ze sousedního "sesterského" Hasičského pivovaru Bítov. V prosinci se těšte na tradiční speciality ze zvěřiny, které budou v nabídce po celý víkend.
Kdo se chce tak trochu bát, může vyrazit první listopadovou sobotu do Vranova nad Dyjí.
Oslava svátku sv. Martina bývá spojována nejen s ochutnávkami mladých vín nového ročníku a s husí gastronomií, ale i s tradičními tanečními zábavami s živou hudbou.
SDH Vranov nad Dyjí ve spolupráci se Státním zámkem ve Vranově nad Dyjí pořádají Světýlkové putování
Penzion Benátky 214 zve na speciální pětichodové degustační menu připravené Tomášem Černým, šéfkuchařem z vyhlášené pražské restaurace Dejvická 34.