Ubytování na jižní Moravě

Chvíle štěstí nenaplánuješ, ale ubytování můžeš.

nabídka ubytování


Jsi dobrodruh, co se spokojí se spacákem? Nebo máš děti a hledáš, kde se s nimi vyblbnout? Jižní Morava nabízí možnost ubytování v kempech. Kolem vodních ploch rostou jak houby po dešti. Otevřeny jsou většinou během letní sezóny a jejich seznam najdeš na camp.cz.

Sháníš místo, kam se vleze parta dobrých lidí? Mrkni na chaty a chalupy. S bazénem nebo bez, s vinným sklepem pro degustaci, uprostřed lesa nebo v malované chaloupce... Pokud hledáš od každého trošku, tady jsi na správném místě. Nebo dej na prověřené tipy na ubytování od Regiontourist.

Co tak jen relaxovat a nic neřešit? Tento komfort nabízejí apartmány a hotýlky.  A zastoupeny jsou tu všechny počty hvězd! Vybrat si můžete třeba wellness zařízení, která nabízejí full servis. Bublinky ve vířivce i ve skleničce... nic tu nechybí.

Že hledáš úplně něco jiného? Máme ještě jedno eso v rukávu. Desítky kouzelných míst od romantických chalup, útulných roubenek, mlýnů a statků až po výjimečné apartmány a hotely... to je Amazing places! Garantujeme, že si budeš přát, aby tvá dovolená nikdy neskončila.